Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، بهمن مرادنیا استاندار کردستان در مراسم امضای این تفاهمنامه با اشاره به اهمیت معرفی مفاخر کردستان گفت: چهره‌های برجسته کردستان باید به عنوان یک الگو به نسل‌های آینده شناسانده شوند.

مرادنیا افزود: قصور در انجام پروژه‌های فرهنگی پذیرفتنی نیست و با توجه به فرهنگی بودن استان کردستان این مهم باید در اولویت قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز سیمای استان‌های صداوسیمای جموری اسلامی ایران هم در این مراسم با اشاره به پخش این سریال‌ها در شبکه‌های سراسری، استانی و برون مرزی صداوسیما گفت: سریال‌های فاخر ظرفیت پخش در شبکه‌های مختلف کشور‌های همسایه را نیز دارند.

فاطمی با تاکید بر اینکه انتظار می‌رود این دو سریال فاخر بازتاب خوبی داشته باشند. افزود: پروژه‌های فرهنگی هزینه نیستند بلکه جزو سرمایه گذاری‌های ماندگار به شمار می‌روند.

مدیرکل صداوسیمای مرکز کردستان هم عنوان کرد:یکی از وظایف رسانه ملی به تصویر کشیدن زندگی و سرگذشت مشاهیر و شناساندن آن‌ها به جامعه است.

عبدالملکی با اشاره به نقش پروژه‌های فرهنگی در تحکیم انسجام ملی گفت: پیشرفت هر جامعه در گرو توسعه فرهنگی است.

سریال امیر نظام گروس در ۴۰ قسمت و مستوره اردلان در ۱۵ قسمت تولید و به روی آنتن خواهند رفت.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سریال رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۶۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، دکتر حسن نجفی افزود: هدف از انعقاد این تفاهم نامه‌ها جلب مشارکت، همکاری و همراهی مردم در تصمیم سازی، تصمیم گیری، نظارت و اجرای برنامه‌های حوزه سلامت می‌باشد. وی اظهار داشت: این تفاهم نامه‌ها با حلقه میانی و گروه مردمی قرارگاه تحول اجتماعی، مدرسه تشکیلاتی اسلامی مضمار، انجمن حقوق شهروندی ندای رسای عدالت، شورای مردمی منطقه صفائیه، شرکت فناور آتی سلامت ایساتیس، شورای مردمی محله محمودآباد، قرارگاه جهادی شهید ابراهیم هادی، شورای مردمی محله صدرآباد و قرارگاه محله اسلامی حضرت بقیه الله (عج) به امضاء رسید. دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد به منظور مردمی سازی سلامت، تا کنون با ۱۸ حلقه میانی و گروه‌های مردمی تفاهم نامه منعقد کرده است.

دیگر خبرها

  • جزئیات ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور | تفاهم‌نامه جدید وزارت راه و نیروهای مسلح
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور کلید خورد
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • رویداد ملی بازی آرا، کمک به صنعت تولید بازی در کشور
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیرو‌های مسلح کشور
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت
  • احمدرضا درویش امسال «کندو» را کلید می‌زند؟
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی