Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، جعفر عبدالملکی پیش از ظهر امروز در نشست خبری که با حضور خبرنگاران رسانه‌هادر سنندج برگزار شد، با تبریک اعیاد شعبانیه اظهار داشت: رسانه‌ها نقش بی‌بدیل در توسعه هر جامعه ایفا می‌کنند و نمی‌توان رسانه را منهای از توسعه دید.

وی افزود: صدا و سیما و سایر رسانه‌های کردستان باید در راستای همگرایی و هم‌افزایی بیشتر در مسیر توسعه استان و ایجاد روحیه امید و خودباوری و شور و نشاط در جامعه تلاش کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالملکی ادامه داد: در راستای تعامل با سایر رسانه‌ها برنامه جامعی داشتیم که متاسفانه به واسطه شیوع کرونا این برنامه‌ها پیش نرفت.

ضرورت همگرایی هرچه بیشتر رسانه‌ها در مسیر توسعه

وی اضافه کرد: معتقدیم رسانه‌ها هر کدام خود جامعه مخاطب و تاثیرگذاری‌هایی دارند که همگرایی بیشتر می‌تواند در تقویت نقاط قوت و رفع ضعف‌ها کمک شایانی داشته باشد.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز کردستان در ادامه عنوان کرد: برنامه‌های خوبی برای ایام نوروز در صدا و سیمای مرکز کردستان تدوین شده و در این ایام پخش خواهد شد.

موسیقی با نگاه فاخر در کردستان ریشه تاریخی دارد

وی اذعان کرد: مردم کردستان فرهنگی بوده و موسیقی با نگاه فاخر در ساحت و فرهنگ دیرینه استان وجود دارد از این رو به موسیقی در برنامه‌های شبکه استانی به صورت جدی توجه شده است.

عبدالملکی افزود: معنای موسیقی، تعالی است و موسیقی مبتذل در فرهنگ کردستان جایی ندارد و ما برای این موسیقی فاخر احترام ویژه‌ای قائل هستیم.

وی برنامه‌ «نوروزانه 1» ویژه تحویل سال یک برنامه 240 دقیقه‌ای ساختار ترکیبی زنده و استودیویی است که روز جمعه به مدت 90 دقیقه از ساعت 17 تا 18 و 30 پخش خواهد شد.

وی اضافه کرد: «نوروزانه 2» ویژه شب‌های عید برنامه‌ دیگر سیمای مرکز کردستان و در 25 قسمت است که با آیتم‌های خلاقانه و نوآورانه هر شب ساعت 22 به ‌صورت زنده پخش می‌شود.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز کردستان افزود: ویژه برنامه‌هایی برای کودکان تولید شده تا بتوانیم در این شرایط کرونایی ضمن دور کردن کودکان از فضای مجازی بستری برای ایجاد روحیه شادی و نشاط برای این عزیزان فراهم سازیم.

وی عنوان کرد: پخش برنامه ورزشی «قویترین مردان  کُرد ایران» به تهیه کنندگی سیددارا سیدعباسی در ایام نوروز در 12 قسمت 40 دقیقه‌­ای اجرا می‌شود.

وی گفت: همه پهلوانانی که در این مسابقه شرکت کرده‌اند کرد هستند و این می‌تواند بستری برای استعدادیابی بیشتر در این حوزه در استان باشد.

 پخش مجموعه پویانمایی زیست‌شناسان کوچک

وی افزود: پخش مجموعه پویانمایی زیست‌شناسان کوچک به تهیه کنندگی رضا احمدیاری در ایام نوروز در 13 قسمت 11 دقیقه‌­ای پخش می‌شود این برنامه جنبه آموزشی برای عموم سنین است.

وی اضافه کرد: پخش مجموعه مستند «ایران از نمای بالا» به تهیه کنندگی ایمان گودرزی در 30 قسمت 25 دقیقه‌­ای هم از دیگر برنامه‌های صدا و سیمای مرکز استان در ایام نوروز 1400 است.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز کردستان عنوان کرد: برنامه «غارهای کردستان» به تهیه کنندگی مسعود رخزاد در زمینه معرفی غارهای تاریخی استان از دیگر برنامه‌های ما خواهد بود که 4 قسمت آن در ایام نوروز پخش خواهد شد.

پخش برنامه افسانه و افسون به تهیه کنندگی کیوان مجیدی

وی گفت: برنامه افسانه و افسون به تهیه کنندگی کیوان مجیدی در 10 قسمت 20 دقیقه‌ای، برنامه «نگهبانان نوروز» به تهیه کنندگی سارا بهرامی در 13 قسمت 45 دقیقه­‌ای، تولید 26 نماهنگ ویژه ایام نوروز و پخش فیلم‌های سینمایی و...از دیگر برنامه‌های صدا و سیما در تعطیلات نوروزی 1400 خواهد بود.

عبدالملکی اعلام کرد: پخش اخبار ناشنوایان هم از هفته آینده از شبکه استانی کردستان کلید می‌خورد.

وی در ادامه با بیان اینکه صدا و سیمای استان جزء 3 استان برتر کشور در بخش سیما و صدا هستیم، گفت: این مهم حاصل فرهنگ غنی این منطقه و تلاش بی‌وقفه همکاران و تلاشگران در این نهاد انقلابی است.

فرهنگ غنی کردستان آمیخته با دینداری و معنویت است

وی اضافه کرد: فرهنگ غنی استان کردستان که آمیخته با دینداری، معنویت و اعتقادات ارزشمند و تاریخ پر افتخار در ایران اسلامی بی‌نظیر است و به همین دلیل بارها پیشنهاد داده‌ایم که صدا و سیمای کردستان را به عنوان قطب مستند موسیقی کشور معرفی کنیم.

عبدالملکی اضافه کرد: در رادیو کردستان در ایام نوروز با ویژه برنامه‌های خاصی به استقبال سال جدید خواهیم رفت و بدین ترتیب که در ویژه برنامه‌ «نوروزی کورده‌واری» طبقه ب ساختار ترکیبی نمایشی با مدت زمان 150 دقیقه که در لحظه‌تحویل سال تولید و پخش می‌شود.

وی افزود: برنامه‌ جیژوانی به‌هار ویژه ایام صبحگاهی هر روز با مدت زمان 120 دقیقه و برنامه‌ «به‌هاری کورده‌واری» نیز با مدت زمان 120 دقیقه و با ساختار ترکیبی نمایشی هر روز ساعت 16 الی 18 پخش خواهد شد.

وی اضافه کرد: برنامه «هه‌تا یک» از دیگر برنامه‌های شاد برای این ایام است که اجرای مسابقه برای مخاطبان، صحبت‌های کارشناس در خصوص آداب و رسوم مردم در نوروز، شعر بهاری و نوروز، حکایت‌ها و روایتهای محلی، داستان‌های طنز در مورد نوروز و ارتباط با مراکز دیگر از مهم‌ترین و جذاب‌ترین آیتم‌های این برنامه‌ها خواهد بود.

عبدالملکی به برنامه ویژه نیمه شعبان هم گریزی زد و گفت: در این برنامه ارتباط با شبکه‌های استان‌های دیگر نیز خواهیم داشت.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: عبدالملکی کردستان صدا و سیما بخش خبر بخش فیلم صدا و سیمای مرکز کردستان دیگر برنامه تهیه کنندگی ایام نوروز پخش خواهد شد ویژه برنامه رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۴۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه‌های متنوع به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی

نشست هماهنگی ستاد برگزاری هفته میراث‌فرهنگی و تشریح برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته برگزار شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست هماهنگی ستاد برگزاری هفته میراث‌فرهنگی و تشریح برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته برگزار شد. در این نشست که امروز یکشنبه 16 اردیبهشت 1403، در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی و با حضور مدیران کل ستادی معاونت میراث‌فرهنگی و نیز حضور برخط مدیران کل و معاونان میراث‌فرهنگی استان‌ها برگزار شد، مهمترین برنامه‌های گرامی‌داشت هفته میراث‌فرهنگی تشریح شد.

فاطمه داوری؛ مدیرکل حفظ و احیای بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در این نشست هماهنگی با بیان این که «میراث‌فرهنگی، مشارکت عمومی و مسئولیت اجتماعی» اصلی‌ترین شعار و رویکرد هفته میراث فرهنگی در سال جاری است، اظهار کرد: ابلاغیه برگزاری هفته میراث‌فرهنگی با امضای قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی به استان‌ها اعلام شده است.

او افزود: در این دستورالعمل کاملا برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی تشریح شده و بر این اساس مدیران کل استانی در روزهای 23 و 24 اردیبهشت با برپایی نشست خبری به استقبال هفته میراث‌فرهنگی خواهند رفت و به تشریح مهمترین برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته در استان‌ها خواهند پرداخت.

داوری با اشاره به روز 25 اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی و نکوداشت و پاسداشت زبان فارسی اضافه کرد: در این رابطه برنامه ملی با محوریت استان خراسان رضوی برگزار می‌شود اما انتظار می‌رود در سایر استان‌ها نیز برنامه‌های مرتبط با پاسداشت زبان فارسی برگزار شود.

حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی ادامه داد: روز 29 اردیبهشت روز موزه‌ است که برنامه‌های مخصوصی در این روز تدارک دیده شده است. همچنین روز 31 اردیبهشت که مصادف با سالروز تولد امام رضا(ع) است به نام روز میراث رضوی و میراث دینی نام‌گذاری شده است. ظرفیت بهره‌گیری از این میراث، در برخی از استان‌ها وجود دارد و انتظار می‌رود که مدیران کل استانی دراین باره برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشند.

داوری ادامه داد: روز یکم خرداد با محوریت توجه ویژه به میراث ناملموس برنامه‌هایی اجرا خواهد شد و روز دوم خرداد که به نام روز «میراث‌فرهنگی الفبای زندگی» نام‌گذاری شده، برنامه‌ریزی‌ها باید باعث تقویت ارتباط بین میراث‌فرهنگی و بدنه مردمی شود.

او در ادامه گفت: روزهای 3 و 4 خرداد نیز با توجه به سالروز آزادسازی خرمشهر و نیز روز مقاومت مردم دزفول، با تکیه بر این عنوان برنامه‌های بسیار خوبی را داریم. روز 5 خرداد نیز به نام روز میراث دفاع مقدس نام‌گذاری شده و با توجه به ظرفیت‌های میراث دفاع مقدس در حوزه میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس برنامه‌های بسیار خوبی در این باره تدارک دیده شده است.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی یادآور شد: اهداف رویکردی و برنامه‌هایی که انتظار داریم این است که در درجه اول در برنامه‌ریزی‌ها و اهداف چند کلیدواژه مهم مانند توسعه نقش جوامع محلی، تبیین مسئولیت اجتماعی، تقویت مشارکت‌های مردمی و ... مد نظر قرار گیرد.

او یادآور شد: در سطح ملی ستادی تشکیل شده و در سطح استان نیز ستاد هفته میراث‌فرهنگی تشکیل می‌شود که ریاست آن با مدیرکل استان و دبیری آن بر عهده معاون میراث‌فرهنگی هر استان است. البته حتما در ستادهای استانی سایر معاونان و مدیران استانی حضور و مشارکت خواهند داشت.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در ادامه گفت: تهیه فهرستی از برنامه‌های اصلی، برگزاری نشست خبری، تهیه بسته‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست با منتخبین مردم در مجلس شورای اسلامی، راه‌اندازی شعب استانی انجمن خیرین، زیرنویس تلویزیونی به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی، برنامه‌ریزی برای جلسه با امام جمعه، استفاده از ظرفیت‌های گرافیکی و تبلیغات محیطی، برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی با موضوع میراث‌فرهنگی، حضور مدیران کل استانی به‌عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه، تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌فرهنگی، تدوین بسته‌های بازدید مسئولان و استادان دانشگاه‌ها و نخبگان، برگزاری جشنواره کودک و میراث‌فرهنگی در تمامی موزه‌ها و اماکن تاریخی و ... از مهمترین سرفصل‌های برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی است.

در این نشست همچنین فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، مدیرکل امور موزه‌ها، مدیرکل امور استان‌ها، مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی و رئیس کل موزه ملی به تشریح برنامه‌های مرتبط با هفته میراث‌فرهنگی در حوزه سازمان و اداره‌کل متبوع خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توجه ویژه رسانه‌های عربی به سفر «مهم» بارزانی به ایران
  • با ۱۴ اثر جدید به نمایشگاه کتاب می‌آییم/ غرفه انتشارات را هرروز به یکی از شهدا اختصاص دادیم
  • انعکاس صدای انتخابات در رادیو
  • معرفی برنامه‌های رادیو برای دور دوم انتخابات
  • برنامه های رادیو برای دور دوم انتخابات معرفی شد
  • شور و حال انتخاباتی در تک حوزه استان اردبیل در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • 5 محور مهم سفر بارزانی به تهران چیست؟ | درخواست ویژه اربیل از تهران
  • برنامه های دهه کرامت حرم حضرت فاطمه معصومه (س) تشریح شد
  • اجرای برنامه‌های متنوع به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی
  • رکورد جدید ثبت شد | برقراری بیش از ۲۷۰۰۰ پرواز در ایام نوروز