Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@14:19:40 GMT

حذف رمز بیش از 3 هزار کارت سوخت در استان کردستان

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۳۷۲۸۹

حذف رمز بیش از 3 هزار کارت سوخت در استان کردستان

ایسنا/کردستان مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه، حذف رمز بیش از 3 هزار عدد کارت سوخت شهروندان استان در شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان انجام شده است.

عبدالله گیتی منش در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در راستای تحقق حقوق شهروندی و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان، کارکنان این منطقه در نواحی 9گانه این شرکت حذف رمز 3 هزار و صدو شصت و دوعدد کارت سوخت را انجام داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شهروندان جهت حذف رمز کارت خود باید کارت هوشمند سوخت، کارت ملی و کارت خودرو را نیز همراه خود داشته باشند افزود: در صورت مفقودی یا خراب شدن کارت سوخت شهروندان باید با مراجعه به دفاتر پلیس + 10 نسبت به درخواست صدور کارت المثنی اقدام کنند.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان سپس از کاهش زمان صدور کارت سوخت المثنی خبرداد و بیان کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و حجم زیاد درخواست های ارجاعی به سامانه، این مسئله موجب تاخیر در صدورکارت های سوخت شده بودکه خوشبختانه با رفع مشکلات سیستمی صدور کارت به روال عادی بازگشته و در بازه زمانی دوماهه کارت های سوخت المثنی صادر می شوند.

وی به تخصیص سهمیه جهت خودروهای ناوگان حمل و نقل برون شهری ، آژانس ها وتاکسی های اینترنتی نیز اشاره و خاطرنشان کرد: ما به التفاوت ریالی سهمیه اعتباری سوخت تمامی خودروهای حمل و نقل عمومی با کاربری مختلف از جمله آژانس ها، تاکسی‌های تلفنی، تاکسی‌های اینترنتی و وانت بارها به کارت‌های بانکی مالکان این خودروها واریز می‌شود و رانندگان تنها در زمان سوختگیری می‌توانند از کارت بانکی خود به منظور پرداخت هزینه سوخت در جایگاه استفاده کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی کارت سوخت حذف رمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۷۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موشک با سوخت موم شمع به مدار رفت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، شرکت آلمانی هایمپولس (HyImpulse) برای نخستین‌بار با موفقیت یک موشک دوستدار محیط‌زیست را با قابلیت حمل ماهواره‌های تجاری در یک پرواز آزمایشی زیر مداری به فضا پرتاب کرد.

ماریو کوبالد، مدیر اجرایی این شرکت در بیانیه‌ای گفت: ما نشان می‌دهیم که آلمان به عنوان یک کشور مهم در صنعت هوایی و نقطه عطف اروپا در این صنعت می‌تواند تاثیرگذار باشد و اقدامات عظیمی را به ثمر بنشاند.

 

موشک آزمایشی این شرکت که ۱۲ متر طول و ۲.۵ تن وزن دارد، موسوم به «اس‌آر۷۵» (SR۷۵) است و حدود بامداد جمعه به وقت گرینویچ از یک سایت پرتاب در کونیبا، استرالیای جنوبی بلند شد.

به گفته محققان، این موشک می‌تواند ماهواره‌های کوچک با وزن تا ۲۵۰ کیلوگرم (۵۵۱ پوند) را تا ارتفاع ۲۵۰ کیلومتری (۱۵۵ مایل) حمل کند، در حالی که سوخت آن توسط پارافین یا موم شمع و اکسیژن مایع تامین شده است.

طبق گفته‌های این استارت‌آپ آلمانی، پارافین می‌تواند به عنوان سوخت جایگزین ارزان‌تر و ایمن‌تر برای موشک‌ها استفاده شود و هزینه‌های حمل و نقل ماهواره‌ای را تا ۵۰ درصد کاهش دهد.

این موشک با استفاده از مواد اولیه ساده‌ای مانند موم شمع به عنوان سوخت خود، به جای استفاده از سوخت‌های فسیلی مانند گاز به فضا پرتاب شد.

این تکنولوژی نوآورانه نشان می‌دهد که با استفاده از منابع طبیعی و پایدار می‌توان به پیشرفت‌های بزرگی در حوزه سفر‌های فضایی دست پیدا کرد. این امر همچنین می‌تواند به کاهش آلودگی محیط زیست و افزایش پایداری در صنعت فضایی کمک کند.

پرتاب موفقیت‌آمیز این موشک به فضا البته تنها یک گام اولیه است و این فناوری نیاز به توسعه و بهبود دارد، اما این اتفاق نشان می‌دهد که ایده‌های نوآورانه و پایدار می‌توانند به واقعیت تبدیل شوند و به دانشمندان و متخصصان کمک کنند تا مسیر بیشتری به سوی توسعه پایدار طی کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف ۹ میلیاردی سوخت قاچاق از یک شرکت در کاشان
  • کشف ۳۵ هزار لیتر سوخت قاچاق از یک شرکت در کاشان
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • محکومیت ۱۰ میلیاردی، تاوان سوء استفاده از کارت سوخت شهروندان
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • موشک با سوخت موم شمع به مدار رفت
  • همه چیز درباره رمز کارت سوخت